Kamis, 09 Agustus 2012

NASA's Creative Use of Vending Technology

When you think of vending machines, what do you imagine?

Expert Author Simon FryerAlmost everyone knows that after the customer inserts an appropriate amount of cash into any machine, products are automatically dispensed. Whether you're keen to enjoy a soft drink, ice cream, refrigerated sandwich or one of a wide selection of snacks, almost anything is possible. In today's world, vending machines are fairly common and convenient to use. At cinemas and other public venues, they can provide quick access to a much wanted snack or drink, whilst avoiding the queues of a concession stand.

However, the future of the vending machine looks set to change if a recent display by NASA, the US National Aeronautics and Space Administration, is anything to go by. Normally associated with space travel and robotic innovations, they've adapted a vending machine 'with a difference' at their Jet Propulsion Laboratory machine shop.

At their recent annual open house, NASA's scientists delighted the visiting public by displaying and explaining their latest robots and inventions. The inventions on display were impressive. Surprisingly, one particular adaptation that caught the eye of many visitors was their updated vending machine, as people remarked that "they'd never seen anything like it". With no ice cream or snack in sight, people were astonished to see tools and equipment being dispensed as needed. The available items included precision drill bits, saw blades, couplers, and other numerous tools.

Naturally, as part of their normal daily work, NASA's scientists and engineers require access to essential small bits and parts to develop their inventions. Whilst constructing a new robotic arm, an engineer may discover that he needs a different sized saw blade, drill bit or coupler to the ones already in the laboratory. The solution? Rather than placing an order with a trusted supplier and awaiting delivery, the engineer sends someone over to the vending machine shop to select the necessary part to complete the job; quickly and efficiently.

NASA is not the only company to use a vending machine in this way. Recent reports confirm that vending machines are being adapted for multiple uses. Further research (using the trusty internet!) helped us discover that, by incorporating an inventory management system, vending machines can be designed and adapted to help large and small companies monitor tools and parts. Imagine NASA preparing to launch its next space shuttle. On the final check, they discover a small fault that is straightforward to repair. A quick check in the stock room finds the essential item 'on order' but not on the shelf! By using a vending machine with an automatic inventory management system, there will always be essential equipment in stock. This would benefit all businesses, including those not as famous as NASA.

Vending machines with inventory management systems are becoming increasingly common in factories. Seen by some workers as a "big brother is watching you" tool, some comment that the machines are used by management to keep an eye on who is using what and, occasionally, restricting accessibility. If it's true, is that really such a problem?

If the machines reduce stock waste and preserve natural resources, then surely everyone benefits? Reducing overheads could have a positive affect for employees too. As profits increase, surely a company will seek to invest in the workers who contribute to such improvements?

Other reports suggest that using vending machines to distribute essential tools is not as cost effective as a manual system. For example, if only one or two screws, or a small amount of glue is needed, current vending machines only offer the possibility to select a whole box of screws or tube of glue. As yet, no system exists that enables workers to return any unused items. So, if everything is not used, the leftovers cannot be returned and may end up being thrown out. It is argued that this makes the machines less cost-effective as a stock control tool and it is a valid point. One seemingly straightforward solution would be to stock the machines with different sized options. Alternatively, perhaps scientists (including NASA's experts) could carry out further research to find ways to adapt the machines to be more flexible and accept returns?

Smaller, non-manufacturing companies could benefit too. How many schools and offices are often surprised by how quickly their stock of pens or paper is used every month? Where does it go, as there are no obvious signs of items being used on the premises? Perhaps vending machines could dispense stationery and smaller office supplies? That could certainly help reduce the quantity of "disappearing" stock from the supply cabinet, saving valuable budget funds.

Thinking about the future, the possibilities of vending machines with stock control management systems seems "out of this world". I wonder how ET would use his? Or, for that matter, how would you use yours?
You can check out some more 'down to earth' vending machines at Venda Valet

Article Source: http://EzineArticles.com/?expert=Simon_Fryer

Article Source: http://EzineArticles.com/7217565

How to get the best results from web designing companies

        Are you an entrepreneur thinking about expanding your on line business and looking out for the professional web design company? If yes, then read further. This article deals talks about how to get the best results from the web design company.

       With the easy availability and the accessibility to the Internet, people have become used to retrieving all the possible information at the click of a button, sitting within the comforts of their homes. It has therefore become important for the entrepreneurs with big or small businesses, to have their business website. Since website reflects the image of your company, it is always better to avail a professional help for an efficient web design solution for your business.

       In today's competitive business environment; it is not only a powerful advertising tool but also one of the important sources of income generation for your business. It is therefore, extremely important to have a well-organized, competent and an innovative business websites for your business. Only professional and the experts in the field of web design services are capable of designing such an efficient website for your business. You can therefore outsource your requirements to a professional web design company that is capable of designing a website in line with your expectations. Choosing a web design company is only half the task done. Another major task involves in attaining the desired results from your web designing company. Given below are some of the tips that will help you in extracting the best from your web designing company.

1.Explain your requirements clearly

In order to ensure a successful web design project, you have to make sure that you put forth the requirements of your website to your web design company very clearly. In most of the cases, because of the lack of communication on the part of the business-owners, many web design services fail to provide the desired website to their clients. It is therefore recommended that you provide the detailed web design specifications to your web design company. You can provide them with the sample URLs of the sites that you like as an example of your requirement. This will help your web design company in understanding and working specifically towards your requirements.

2.Keep track of your project

In order to have an efficient website solution for your business, you have to keep track of the work done by your web design company. You cannot outsource your work and forget about the project, you have to actively participate in the project to ensure that it is tested in each and every phase of its development. This will ensure that you have very well furnished resultant website that perfectly caters to your requirements.

During the course of development of your website, you should even ensure that the web design company is following the given timeline so as to be able to give you the end product at the desired time, without any delay.

3.Completely review your website before closing your project

Before closing your project with the web design services provider, you have to completely review your website in order to provide any further complications. Only after making sure that your website is working correctly as per your specifications that you can go in for closing your deal with them. You can even ask your web design company to hand over to you, all the files pertinent to your website for any further use.

 by: Design GeniesIndia-http://www.designgenies.com

Free Audio CD Menemukan dan Menghancurkan Mental Block dengan Ego State Theraphy

Judul : Menemukan dan Menghancurkan Mental Block dengan Ego State Theraphy
Pembicara : Adi W.Gunawan
Bahasa : Indonesia
Format : mp3
File size : 38 MB

Free Download Audio CD Menemukan dan Menghancurkan Mental Block dengan Ego State Theraphy Gratis
Audio CD Theraphy ini sebenarnya merupakan bonus dari pembelian buku The Secret of Mindset hard cover karangan Adi W.Gunawan yang dikenal sebagai The Re-Educator dan Mind Navigator. Dalam Audio CD Theraphy berdurasi hampir 45 menit ini kita akan diajak memasuki alam bawah sadar kita untuk menemukan dan mengahancurkan mental block yang selama ini mengganggu kita dalam mencapai apa yang kita inginkan entah itu kesuksesan, prestasi, kekayaan, hubungan sosial, kesehatan, dsb dengan menggunakan metode Ego State Theraphy. Penasaran apa itu metode Ego State Theraphy yang saat ini menjadi perbincangan karena banyak orang yang telah berhasil mendapatkan apa yang mereka inginkan setelah menggunakannya? Silahkan download Audio CD Theraphy ini gratis untuk anda dan semoga kesuksesan, kebahagiaan, kekayaan dan segala yang anda inginkan menjadi milik anda...

Free Download Audio CD Menemukan dan Menghancurkan Mental Block dengan Ego State Theraphy Gratis, download:

Audiobook Gratis Ngeblog Dapet Duit

Free Download Ebook/Audiobook Indonesia Gratis Ngeblog Dapet DuitJudul : Ngeblog Dapet Duit
Pembicara : Suwandi Chow, Welly Mulia
Bahasa : Indonesia
Format : Mp3
File size : 39.69 MB

Audiobook Ngeblog Dapet Duit ini berisi interview dari Suwandi Chow (Pakar Bisnis Internet) dan Welly Mulia (Pakar Internet Marketing). Dalam Audiobook ini kita akan belajar banyak hal mengenai bisnis internet, seperti bagaimana mendapatkan uang dari internet dengan modal nol, Bisnis Internet apa saja yang sebaiknya dijalankan terlebih dahulu untuk pemula, dll. Audiobook ini juga akan mengungkapkan kebenaran (berkebalikan dengan beberapa penjual ebook bisnis internet yang mengatakan bisnis internet itu cepat kaya) bahwa sebenarnya Bisnis Internet itu susah, butuh perjuangan, dan banyak rintangannya sama seperti Bisnis Fundamental walaupun modalnya memang jauh lebih kecil. Menurut kedua pakar tersebut kita ingin berhasil dalam Bisnis Internet kita tidak boleh cepat menyerah, harus tekun belajar dan yang paling penting adalah harus segera Take Action.

Free Download Audiobook Ngeblog Dapet Duit Gratis, download:

Keberanian Entrepreneur Ala Abdurrahman bin ‘Auf. MASUK GAN !!

Adalah Abdurrahman bin Auf radhiallahu ‘anhu, salah seorang yang berangkat hijrah ke negeri Madinah dari Mekah tanpa berbekal apapun, beliau melangkah menuju Allah dan Rasul-Nya. Sesampainya para sahabat di Madinah, masing-masing mendapatkan seorang rekan dari penduduk Madinah yang dijalinkan persahabatan mereka oleh Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam. Abdurrahman bin Auf mendapatkan rekan Sa’ad Bin Rabi Al Anshari radhiallahu ‘anhuma. Saking kuat persahabatan yang dijalinkan oleh Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam antara mereka, Sa’ad bin Rabi’ serta merta berkata pada Abdurrahman. “Silahkan ambil separuh hartaku untukmu.” Namun, apa jawaban Abdurrahman? 

Beliau menolak dengan halus seraya berkata, “Terima Kasih", Semoga Allah memberkahi hartamu, tunjukkan saja padaku di mana letak pasar!”
Mulai sejak itu beliau berwirausaha sehingga menjadi salah seorang sahabat Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam yang kaya raya. Sungguh menakjubkan sikap yang ditunjukkan Abrurrahman bin Auf ini, beliau lebih memilih untuk memulai usaha dari nol daripada menerima pemberian orang lain. Inilah sikap yang harus ditiru oleh para wirausahawan muslim, yaitu: sikap Berani untuk memulai usaha.

Beranjak dari hikmah yang dapat kita ambil dari sahabat ini, maka kami akan mengajak para wirausahawan muslim terutama para pemula, untuk membangkitkan keberanian dalam beberapa hal, di antaranya :

1. Berani Memulai

Sudah rahasia umum, bahwa seorang dilanda rasa takut untuk memulai suatu usaha karena yang terbayang di hadapannya adalah “bagaimana kalau gagal”.
Maka, untuk menepis perasaan ini, marilah kita buat perhitungan: Kalau kita mau mulai, ada dua kemungkinan yang menanti: mungkin berhasil atau mungkin gagal. Tapi, kalau kita tidak pernah memulai, cuma ada satu kepastian yang menghampiri, pasti gagal. Nah, sekarang silahkan pilih,

Berani mencoba = 50% gagal – 50% berhasil
Takut / tidak mau mencoba = 100% gagal?

Rasa takut bercampur khawatir yang diderita oleh setiap pemula usaha adalah suatu  yang wajar adanya. Karena mereka sekarang sedang memasuki “dunia lain”. Tapi bukan berarti ketakutan itu harus dipelihara menjadi semak belukar. Malah seharusnya dipangkas sehingga bisa memantapkan langkah untuk menapak.

Jangan khawatir wahai pebisnis muslim! Tanpa kita sadari, sebenarnya kita sudah memiliki modal “berani” yang kita bawa sejak lahir. Bukankah ketika kita masih berumur 9 bulan, kita sudah berani untuk mulai berdiri dan berjalan? Walau kita tahu akan jatuh bahkan sering mengalaminya. Apakah ketika itu kita menyerah karena sering gagal? Ternyata tidak, kita berani melawan karena kita yakin akan tiba di tujuan, walau jalannya banyak ditaburi ranjau kegagalan. Kini lihatlah buktinya! kita telah bisa berjalan dan berlari. Ini semua berawal dari keberanian kita untuk memulai sesuatu yang baru.

Berani yang kami maksudkan di sini adalah berani yang penuh perhitungan, memperhatiakan rambu-rambu dan peraturan. Bukan berani “nekat” atau membabi- buta, yang pada dasarnya adalah bergerak tanpa perhitungan.

Tawakkal bukan dilakukan karena takut memulai. Tapi sebaliknya, setelah kita berani melangkah dan memulai, baru kita tawakkal. Karena kita tahu manusia hanya berikhtiyar dan mencoba sekuat tenaganya, adapun yang menentukan rezeki hanyalah Allah Ta’ala.

2. Berani Bertahan atau Berani Bersaing

Setelah langkah pertama dimulai, kini dituntut keberanian lain, yaitu keberanian bertahan dalam persaingan bisnis. Persaingan dalam dagang atau dunia usaha adalah hal lumrah dan pasti adanya, karena kita bukan sedang berjualan di hutan. Akan ada yang berjualan atau memproduksi benda seperti punya kita, maka beranilah dalam menghadapi persingan ini. Anggaplah persaingan adalah pemicu adrenalin untuk menambah semangat kita dalam berusaha.

Bila Anda dulu pernah sekolah di SMP atau SMA, coba Anda bayangkan! Bila dalam kelas Anda tidak ada saingan, hanya Anda anak yang pintar. Pasti Anda akan puas dengan nilai 7 karena sudah menempati rangking pertama. Tapi, bila ada pesaing yang mampu meraih nilai 9, pasti Anda akan lebih giat belajar untuk memperoleh nilai 10 agar memperoleh peringkat pertama.

3. Berani Tampil Beda

Tampil beda kebutuhan paling urgen dalam menghadapi persaingan. Mungkin produk atau jasa yang kita jual adalah barang umum di pasaran. Oleh karena itu, jalan menggaet pelanggan adalah dengan berani tampil beda dalam berbagai hal, baik dalam iklan, pelayanan, tampilan, dan lain sebagainya.

Ini adalah beberapa contoh praktik “tampil beda” dari pelaku usaha yang mungkin pernah kita jumpai :
Anda pernah membaca slogan salah satu super market: “Anda dapat harga yang lebih murah dari kami, maka kami ganti selisihnya”. Saya yakin sekali, pasti ada salah satu barang yang dijual di tempat lain dengan harga lebih murah, tapi pernahkah ada yang datang untuk komplain? Jadi, apa fungsi slogan itu? Tak lain hanyalah untuk tampil beda guna memikat daya tarik konsumen.

Pernah tahu ada warung bakso namanya “ora pathe enak” (bahasa jawa), yang artinya: gak begitu enak. Kira-kira kalau Anda seorang penggemar bakso, apa Anda akan tertarik untuk mencobanya? Nah, berawal dari mencoba inilah yang akan mengalir ke ketagihan.

Pernah dengar ada rumah makan melayani para tamunya bukan dengan menghidangkan makanan, tapi dengan mempersilahkan mereka memasak sendiri, yang tentunya di bawah bimbingan chef yang profesional. Ternyata ide itu sangat menarik bagi orang yang hobi dunia kuliner.

Boleh-boleh saja untuk tampil beda, selama itu masih dalam koridor dibolehkan oleh syariat.

Sumber: PengusahaMuslim.com

Ebook Gratis Penuntun Jadi Penulis TOP BGT

Judul : Penuntun Jadi Penulis TOP BGT
Pengarang : Arul Khan
Bahasa : Indonesia
Jumlah halaman : 172
Format : Digibook
File size : 980 KB
              Bagi anda yang bercita-cita ingin menjadi penulis Novel atau hobby menulis. Maka eBook ini wajib untuk anda baca, karena dalam ebook kita akan diajarkan cara membuat Novel ataupun menulis dari hal paling dasar hingga tersulit dan Metode penyampaian ebook ini cukup unik, mudah untuk diapplikasikan secara langsung. Berikut ini adalah kata pengantar dari penulisnya:
       Nulis novel? Nggak salah, nih?! Jangankan menulis novel, untuk menghasilkan satu halaman cerita saja susahnya minta ampun, apalagi mau puluhan, bahkan ratusan lembar!

       Ya, mungkin masih ada sederet pertanyaan lainnya yang tiba-tiba saja hadir ketika ada yang menyampaikan pertanyaan, “Mau jadi penulis novel?”.Bisa jadi, kamu sendiri nggak pernah membayangkan menjadi seorang penulis novel sebagai profesi. Apalagi, bila melihat betapa tebalnya ebook buku-buku novel yang berjejer di toko buku, semakin jauhlah keinginan untuk menggeluti dunia penulisan novel. Betul, kan?

       Namun, pernahkah kamu membayangkan bila menulis novel itu bisa dikerjakan siapa aja. Dan, tahukah kamu bila pekerjaan menulis novel itu bisa menyenangkan? Dan, tahukah kamu bahwa sebuah novel bisa dihasilkan hanya dalam waktu 60 hari? Dua bulan? Ah, masa, sih?

Masih ngak percaya? Yuk kita mulai progam 60 hari menulis Novel !

Free Download Ebook Penuntun Jadi Penulis TOP BGT {NOVEL} Gratis, download: